Kouluttajat

Sampo Kantele

Tämä hauska ja sympaattinen kaveri on kulkenut pitkän tien Ravintolakoulu Perhon ruokatuotannon lehtoriksi.
Sampo ohjasi vuosia perinteisen ja mainekkaan ravintola Lehtovaaran laivaa.
Alasta innostuneena kaverina Sampo haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja jakaa kernaasti osaamistaan myös muille.
Akis Staboulis

Akis on Kreikan lahja suomalaiselle keittiölle. Akis on sympaattinen monen mutkan kautta aikoinaan Suomeen rantautunut kaveri, joka saa hyväntuulisuutensa leviämään ympäristöönsä. Akis on kaikkiruokainen, mutta ennen kaikkea hän taitaa monipuolisten ja maittavien kasvisruokien valmistamisen.
Bruno Stalder

Bruno on aikanaan Suomeen tullut kaveri, jolta ei huumori ja ammattitaito lopu kesken. Hän on luotsannut mm. ravintola Perhon keittiötä ja hankkinut leipää myös yksityisyrittäjänä. Nykyisin Bruno jakaa osaamistaan alalle aikoville opiskelijoille.

Juha Turtiainen

Juha on valmistumisensa jälkeen työskennellyt Helsingin ravintoloissa ja pari kertaa rauhanturvahommat ovat vieneet kaverin ulkomaille. Sienestys, marjastus ja kasvimaanhoito ovat Juhalle rakkaita harrastuksia. Hän on urallaan kouluttanut niin aikuisiakin kuin nuorisoa ruoanvalmistuksen saralla.


Jarkko Ahvenainen

Oopperakaupungista kotoisin oleva Jarkko on mies paikallaan. Hänen käsissään raaka-aineet ovat saaneet uuden muodon monissa Lontoon ja Helsingin arvostetuissa ravintoloissa. Jarkon kilpailuvalmennettavat opiskelijat ovat kulkeneet voitosta voittoon, tosin vaatimattomana miehenä Jarkko ei tuo itseään esille.


Minna Nikkonen

Eteläkarjalaisen vilkkaan luonteen omaava Minna edustaa kokkikoulussamme kauniimpaa sukupuolta. Helsingin ravintolamaailmaan kotiutuneen Minnan sydäntä lähinnä ovat kylmän keittiön työt sekä konditoria. Nykyisin Minna pitää yllä järjestystä Ravintola Perhossa tehden samalla arvokasta kasvatustyötä. Tämän iloisen ja huumorintajuisen kylmäkön seurassa ei kenenkään aika käy pitkäksi!